Lag-EM

Sitter just nu på läktaren efter att ha avslutat mitt första seniormästerskap. Jag slutade 6:a med resultatet 72,70m. Resultatet är jag inte riktigt nöjd med men placeringen var just den placeringen ja ”skulle” ta. Eftersom placering är det som är viktigt nu när vi tävlar som ett lag är jag ändå nöjd.
Nu ska jag försöka heja på alla andra i laget så vi får stanna kvar i högsta ligan :)

/Markus

image

En reaktion på “Lag-EM”

  1. Grattis till de fina resultaten du presterat. Lycka till i fortsättningen med både idrott och studier. Kram från Anna-Lisa på apoteket i Säffle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>