Folksam Challenge 13 juni

Igår var det Folksam Challenge på slottskogsvallen i Göteborg. En tävling som bjöd på bra motstånd främst genom finske David Söderberg (pers på 78,83). Förra helgen när vi möttes i norska Florö var det jag som segrade, då hade jag 73,91 och David 73,77m. Så jag kan misstänka att han var lite revanschsugen denna gång.
Tyvärr för min del fick han också revansch, David vann tävlingen på 75,35 (SB) medans jag slutade 2a på 75,04m. Jag är mycket nöjd med resultatet även om jag kände att jag hade lite mer i kroppen. Är lite förvånad att det kändes så ”lätt”, kasten som var ca 73,50 kändes inte alls bra tekniskt men ändå flög dom hyfsat långt.  Nu blir det en vecka full med träning och sen till helgen är det dags för Lag-EM i Tyskland :-)

/Markus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>